Ingen julegaverejser i år

I år har min mand og jeg valgte at droppe vores ellers traditionsrige juleindkøbsrejse til London. Jeg tror, det nu har været 11 år i træk, at vi har valgt at tage til den engelske hovedstad for at shoppe et par dage sidst i november eller i starten af december.

Vi er faktisk enige om, at vi efter den britiske beslutning om at udtræde af EU ikke længere ønsker at lægge vores penge i London, men det skal da ikke skjules, at det ærgrer mig lidt, for det har hvert år været en særdeles hyggelig shoppingtur, vi har haft til London, hvor vi normalt har fået købt de fleste af julegaverne både til andre og os selv. Og det er jo billigt at flyve til London: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/

Lingeri er for lækkert

Jeg kan huske, at vi sidste år brugte en del tid i en temmelig stor lingeributik på Oxford Street. Vores to voksne døtre havde nemlig begge skrevet noget udfordrende lingeri i toppen af de ønskesedler, vi får fra dem hvert år. Og de henviste til en hjemmeside, der sælger lingeri ved navn Luksuslingeri.dk. Derfor havde vi på forhånd besluttet at give dem noget frækt undertøj i julegave, og som min mand udtrykte det med et svedent grin, så ville det jo også være en gave til vores svigersønner.

Og da vi så på den første af vores indkøbsdage spadserede ned ad Oxford Street, fik min mand på den anden side af gaden øje på et stort skilt i et forretningsvindue, hvor der stod: The Ultimate Christmas Gift for her. OK, sagde min mand, den ultimative julegave til hende kan vel ikke være andet end noget lingeri, så lad os gå derover.

Det var en forholdsvis ny forretning, for ellers ville vi helt sikkert have lagt mærke til den tidligere år, men jeg skal da lige love for, at der var et stort udvalg af alle slags lingeri til piger og kvinder i alle aldre, størrelser og former.

Vi brugte en del tid på at orientere os i forretningen, og min mand var helt sikker på, at det rigtige til begge vores piger ville være et bestemt BH sæt, som han var sikker på, de ville blive glade for. Jeg må nu nok sige, at sættet var meget udfordrende med blandt andet et par G-strengs trusser, så det ville jo blive vores svigersønner, der blev mest begejstrede.

Men jeg havde nu ingen grund til at protestere, for jeg kan godt huske, hvordan det var, da man var i begyndelsen af 20’erne. Den gang kunne undertøjet ikke blive frækt nok, så det samme er selvfølgelig tilfældet her en generation senere.

Min mand spurgte henkastet, om jeg havde styr på størrelsen til vores to døtre, som er meget ens i størrelse. Det havde jeg naturligvis, og jeg var også helt sikker på, hvilken størrelse skål, de skulle bruge i deres BH, så det var i hvert fald ikke noget problem. Jeg kender jo stedet at finde en god BH: https://luksuslingeri.dk/bh-er/

Vi fik købt gaverne til pigerne, men det tog sin tid, for der var godt fyldt op i forretningen af mænd, der ligesom os var på jagt efter en julegave til kvinder, hvad enten det så var deres koner eller elskerinder.

Kilde: Luksuslingeri.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *