Find brætspil og puslespil fra Ravensburger

Ravensburger er et tysk brætspilsmærke, som især er kendt for deres puslespil. De producerer spil til hele verden, og deres puslespil henvender sig både til børn og voksne. Udover puslespil har Ravensburger også lavet andre brætspil. De er blandt andet kendt for at stå bag spillet Labyrinth, som også har lidt elementer fra puslespilsverdenen. Her skal du nemlig skubbe rundt med brikker formet som gange for at finde vej til forskellige skatte.

Ravensburger laver puslespil til både børn og voksne. Børnemotiverne er lavet med store brikker, så børnene nemmere kan holde ved brikkerne og få samlet puslespillet. De har også puslespil til lidt større børn, hvor brikkerne er lidt mindre, og der samtidig er flere af dem. Når du køber brætspil fra Ravensburger følger der ofte flere med i en æske. Det gælder især for puslespillene til børnene, så de altid kan vælge lige det puslespil, de har mest lyst til.

Til de voksne findes der puslespil med mere klassiske motiver. Det kan for eksempel være kendte bygninger, landskaber eller dyr. For dem, der er klar på en udfordring, findes der puslespil med flere tusinde brikker. På den måde er der noget for alle.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *