Sikker stil med Cheap Monday

Trænger du til nyt tøj, eller vil du gerne bare udvide din garderrobe? Cheap Monday har en stor kollektion af bukser, trøjer og accessories og henvender sig både til mænd og kvinder. Cheap Monday er særlige kendt for deres jeans, der har et super smart og moderne look. De er ofte tætsiddende og fås i mange farver og nuancer. Deres jeans kan sættes sammen med hvad som helst.

 

Et par Cheap Monday jeans og en almindelig t-shirt eller sweatshirt udgør et godt og smart hverdags look. Bukserne kan også bruges sammen med en skjorte og/eller blazer, for at skabe et look der egner sig bedre til festen eller byturen. Den stramme pasform, som Jeans fra Cheap Monday typisk har, er med til at gøre dit look skarpt og markeret på en fed måde. Det kan være en god idé at skabe en kontrast mellem bukserne og overdelen, ved fx at vælge et par mørke jeans sammen med en lys trøje, eller omvendt; et par lyseblå jeans sammen med en mørk trøje. Det er med at skabe det look, der passer godt til én selv og som man føler sig godt tilpas med. Klæder de helt tætsiddende bukser dig måske ikke så godt, skal du nok ikke gå efter de skinny modeller, men måske passer bukser med et slim fit dig bedre. Den eneste måde hvorpå du kan finde ud af, hvad der klæder dig bedst, er ved at prøve dig frem. Cheap Monday giver dig masser af muligheder for at vælge noget der er moderne og giver et skarpt look.

Cheap Monday tilbyder et bredt udvalg indenfor t-shirts. Her finder du t-shirts der fungerer godt til hverdagsbrug, eller til brug inde under en skjorte eller blazer. Du finder både t-shirts i skrigfarver, samt mere neutrale og nedtonede farver, til når du gerne vil skabe en simpel og enkel stil. På nogle af deres t-shirts, er der påtrykt det genkendelige Cheap Monday logo i form af et skelethoved der smiler.
Cheap Monday har også meget andet at byde på. Deres kollektion indeholder sko, shorts, undertøj, strikket tøj og andet. Med Cheap Monday finder du helt sikkert noget der falder i din smag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *