Nutidens dating i Danmark foregår på nettet

Det er rart at have en kæreste og har man ikke en, så er det for de fleste et ret stort ønske, der godt kan fylde lidt i hverdagen. Det er ikke længere nogen hemmelighed, at hvis man er på jagt efter romantik og en partner, så skal man i gang på nettet. Dating i Danmark foregår på nettet og når denne form er særlig populær her, så skyldes det bl.a. at vi danskere er lidt reserverede af natur. Modsat mange andre kulturer, så er det ikke kutyme, at tage kontakt ud af det blå og invitere fremmede på kaffe eller en biograftur. Netdating passer simpelthen godt til danskernes temperament og er derfor blevet den foretrukne form at søge kærligheden på, for både unge og ældre.

Dating i Danmark foregår på nettet, fordi det er praktisk

De fleste singler har et meget aktivt og socialt liv. Dagene flyver masser af gøremål og arbejde. Heldigvis kan der, i selv den mest pressede kalender, godt findes den smule tid, som online dating kræver. En mere målrettet måde, at møde spændende dates på, findes ikke og det er noget der tiltaler danskerne, fordi vi har det bedst, hvis alt kan stilles an på en praktisk måde, – også jagten på den store kærlighed. Naturligvis skal der også gøres en indsats og lægges lidt arbejde i netdating, men det har de færreste noget imod, så længe målet er konkret. Tilgangen til at træffe mennesker online er meget individuel, men efterhånden som det ikke længere er tabuiseret at netdate, er det blevet et glimrende forum for alle slags typer, også for pragmatikere. Der er kun godt, at kende sig selv og vide hvad man vil, når man dater, især hvis man også er i stand til at formidle det på en god måde til potentielle dates. På den måde undgås de værste misforståelser, kiksede oplevelser og spild af tid. Men dating i Danmark foregår også på nettet, fordi det er sjovt og kan give hverdagen det lille krydderi af romantik, som vi alle har brug for at få ind i mellem.

Dating i Danmark foregår på nettet og er, hvad du gør det til…

Når det gælder dating på nettet, så er det bare om at komme i gang. Spørg evt. i din omgangskreds efter erfaringer og tips, som du måske kan bruge. Men husk, at du kan kun være dig og ingen andre. Du sætter selv farten og grænserne i dit liv. Dating behøves ikke være så alvorligt, med selvironi og god humor, kommer man længst i denne verden. Har man ikke held med sin profil, så skyldes det næsten helst sikkert, at den ikke er fyldestgørende nok eller lidt for kedelig og drukner der derfor i mængden. Det kan være svært at sælge sig selv, mange forveksler en dating profil med en jobansøgning og glemmer at være personlige og vise deres sande jer. Jo mere, man giver af sig selv, både i den foregående kommunikation og på selve daten, jo mere, får man som regel igen.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *