Modetøj til mænd, der er til at forstå

Jeg erkender blankt, at jeg ikke er nogen modeekspert – og jeg bliver det heller aldrig. For jeg har ikke stor nok interesse til, at jeg gider tjekke de nyeste modemagasiner, blogs eller nyheder ud; med henblik på at finde det nyeste og smarteste modetøj til mænd.

Men, omvendt så vil jeg gerne se pæn ud til hverdag; og jeg vil gerne ligne én, der har styr på sit tøjvalg. Det er således lidt af nød, at jeg har sat mig lidt ind i herremoden – og at jeg har fået udviklet en fast tilgang til dét, at købe modetøj til mænd.

I dette blogindlæg skal det handle lidt om, hvordan du får det meste ud af din garderobe og dit modetøj; uden at skulle bruge hverken en formue eller frygteligt meget tid. Du kan nemlig komme rigtigt langt med få midler – og ikke mindst et begrænset udvalg af tøj.

Hav styr på det basale

Hvis vi ser helt nøgternt på det, så er det ikke nødvendigt at have et kæmpe stort udvalg af modetøj – fra en masse forskellige tøjmærker – for at kunne se godt ud. Du kan faktisk se moderne og smart ud med ganske, ganske lidt; og det skal du udnytte.

For selvom mange modemænd elsker at have kæmpe variation i deres garderobe; så er jeg tilhænger af det modsatte. Jeg holder nemlig altid udvalget i min garderobe til et minimum; for jeg gider simpelthen ikke investere så meget i modetøj.

Det betyder med andre ord, at jeg udelukkende har et nøje udvalg sortiment af det følgende hængende i klædeskabet;

  • Denim jeans
  • Ensfarvede skjorter
  • T-shirts
  • Sweatshirts

Jeg holder mig til 1-2 tøjstykker af hver; og det er mere end rigeligt til at kunne variere sin påklædning til dagligt – og samtidig se smart ud! Ligeledes er det mere end rigeligt i forhold til at kunne være tilpas formel, når det nu påkræves.

Herremoden har lidt udviklet sig til, at man død og pine skal have 100 forskellige slags tøj i skabet for at være moderne; men jeg er kommet for at fortælle dig, at det absolut ikke er nødvendigt.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *