Folk vil til Grækenland

De fleste mennesker her i landet er helt euforiske: Vi åbner fuldstændigt op. Væk med maskerne (Undtagen på sygehuse og plejehjem). Fri bevægelighed i Europa. Vi kan komme på festival og til koncerter igen. Dejligt. Naturligvis skal vi bruge vores sunde fornuft. Virusset er her jo stadigvæk. Og det vil det sikkert vedblive med at være.

Rejser til Grækenland

Alligevel er glæden stor. Mange er allerede begyndt at lægge planer for den kommende sommerferie. Nogle rejsebureauer har allerede meddelt, at de bliver kimet ned af mennesker, der gerne vil bestille en rejse til Grækenland. Det land er jo ret sikkert at opholde sig i – har det vist sig. Der har været meget hårde restriktioner i meget lang tid. Og dem vi kender, der var modige nok til at tage til Grækenland sidste sommer, har alle talt om, hvor godt der blev passet på dem. De har talt om den græske gæstfrihed – som ikke bare er en marketingfloskel, den nationale græske turismeorganisation benytter sig af. Vi vil gerne opleve landet. Vi vil gerne – endelig – opleve en uge eller 10 dage med sol og varme – helst ved en lækker strand.

Masser af rejselyst igen

Rejsebureauerne forudser, at der vil komme pres på deres kapacitet til at flyve gæster til Grækenland. De advarer også om, at deres flykapacitet ikke er helt oppe på maksimum‐niveau endnu. Flyforsinkelser kan derfor forekomme – især i højsæsonen. Men en flyforsinkelse skal nu ikke afholde nogen fra at få en dejlig ferie i det smukke land.

Anbefalingen fra mange af rejsebureauerne er derfor, at vi sørger for at bestille rejsen til Grækenland tidligt. Eventuelt med en forsikring, der sikrer, at vi kan få vores penge tilbage, hvis vi af en eller anden grund bliver nødt til at aflyse turen derned i den planlagte periode.

Så ja, vi kigger på rejser til Grækenland. Forsøger at vurdere, om vi skal afsted allerede til påske, eller om det først skal være til sommer.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *