Er det muligt at slå rekorden for hurtigste løsning af en Rubiks Cube?

Rubiks Cuben – Terningen med de ni små kvadrater og de mange farver har længe været kendt i verden, og det har medført at utallige personer har forsøgt sig med at kunne løse terningen hurtigst muligt. Men vil det overhovedet være muligt for enhver at slå den nuværende rekord?

Den hurtigste løsning af en Rubiks Cube

Det nuværende menneskelige slået rekord lyder på 3,47 sekunder og blev sat i 2018. Dog har robotter kunne løse gåden endnu hurtigere. Men at slå rekorden for hurtigst løste endnu engang, kan dog være noget af et projekt – specielt hvis man ikke har prøvet at løse den i første omgang.


Det er dog heldigvis blevet lettere at løse sin Rubiks Cube, da der efterhånden er kommet utallige af metoder, som man let kan finde på internettet. Det vil derfor være muligt for langt de fleste at endelig at få løst den farvede gåde, som mange ikke har kunne få ram på ind til videre.

At slå en ny rekord sker nok ikke lige foreløbigt, men det er altid et forsøg værd at løse den. Når først terningen er løst, og man nogenlunde kan huske hvad man gjorde, er det tid til at prale over for kollegaerne, vennerne eller familien.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *