Alsidig advokat i Slagelse

Min bedste ven har lige fået anerkendt patienterstatning. Det har været en forholdsvis lang proces, han har været igennem, men heldigvis havde hans far, som er boligadvokat i Slagelse, god erfaring med den slags sager. Han må være temmelig dygtig, hans far.


Der skete nemlig dette: For 7 år siden faldt min kammerat med sin hest. De sprang over en forhindring og kom ud af balance lige efter landingen. Det betød, at ved næste forhindring væltede de begge to, da hesten forsøgte at springe over. Min kammerat brækkede et ben og kom på hospitalet. Heldigvis, kan man sige, at det kun var benet, der brækkede. Hesten skete der ikke noget med. Den rejste og rystede sig lige efter faldet. Men min kammerat kom altså på hospitalet, og det viste sig, at der var flere brud i benet. Han blev opereret og fik lagt en skinne ind.

Efter godt 3 måneder var han så småt ved at være klar til at komme i sadlen igen. Efter 6 måneder var han tilbage i topform og klar til at ride konkurrencer igen. Men så her, for to års tid siden fik han ondt i det ben, hvor skinnen ligger. Han gik til lægen, som mente, at man burde fjerne skinnen. Så min kammerat fik tid på hospitalet til en operation, hvor skinnen skulle fjernes. Der var ventetid. 4 uger. 4 uger med smerter i benet. Men da han endelig fik operationen overstået, var han glad. Han kunne mærke ret hurtigt, at smerterne ikke var der længere. Ved udskrivelsen spurgte han, om han måtte ride med det samme igen. Han fik at vide, at det ville være bedst, hvis han ventede med det til operationssåret, var helet fuldstændigt. Det gjorde han. Det tog ca. 2 uger. Men så var han også tilbage på sin krikke. Men så skete der det, at han en dag, hvor han var ude for at træne, kunne mærke et kæmpe smæld i benet. Det gjorde ondt. Han stoppede sin hest, og vi måtte hjælpe ham ned fra den. Han var bange og havde smerter igen. Vi tog på sygehuset, og han fik sit ben røntgenfotograferet.

Det viste sig, at der var et brud og benet, kom i gips igen. 6 uger med krykker og gips. Ingen træning. Kæmpe skuffelse for ham. Han havde ellers kvalificeret sig til mesterskaberne.
Da hans far hørte, at han var kommet på hospitalet med et nyt benbrud, blev han arrig. Han mente, at hans søn ikke havde fået korrekte oplysninger om, hvordan han skulle forebygge et eventuelt, nyt brud. Han havde fået mangelfulde oplysninger fra hospitalet, dengang han blev udskrevet efter operationen, hvor skinnen blev fjernet. Der blev kørt en proces om patienterstatning. Det blev lidt påstand mod påstand, kan man sige. Et tovtrækkeri, der handlede om, hvem sagde hvad, eller rettere: Hvem sagde ikke, hvad.
Det var som sagt hans far, der selv kørte hele papirarbejdet med dokumentationer og udtalelser mv. med Patienterstatningen. Selvom vi, min kammerat og jeg ikke bor i Slagelse, så vil jeg sige, at hvis du bor i det område, så skal du have fat i min kammerats far. Han er den bedste advokat i Slagelse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *