40plus dating – dating for voksne

40plus dating stiger voldsomt i popularitet og med god grund. Der er mange mennesker som er tro mod sig selv, når børnene har forladt reden eller træder ind i teenage årene. Det er her det går op for dem at parforholdet måske ikke er så godt, som det burde være.

Når folk begynder at bruge meget tid sammen, så går det nogle gange op for dem, det ikke længere er den rigtige partner, de har valgt og vælger at blive single. Men fordi de har taget valget om at slå op eller lade sig skille, er det ikke det samme, som de har valgt at forblive single for evigt. Nej det er her 40plus dating kommer ind i billedet. Disse mennesker vil gerne stadig opleve tosomheden bare på deres egne betingelser.

Et godt eksempel på den udbredelse 40plus dating har fået, er 40plus.dk, som med mere end 50.000 aktive profiler meget godt illustrerer danskernes stigende interesse for voksen dating.

40plus dating adskiller sig

40plus dating adskiller sig fra ungdomsdating ved, at man ikke kan undgå at have noget med i bagagen, hvad enten det er en skilsmisse, børn eller gæld fra et tidligere fælles huskøb o.lign. Disse faktorer skræmmer dog normal ikke det modne publikum væk.

Men mange unge ville nok rynke på næsen ved udsigten til at date en med barn eller som var fraskilt. Og af samme årsag vælger de fleste 40plus dating for at date folk på deres egen alder. De har det samme tankemønster og og de samme forståelsesrammer. Det er mennesker som værdsætter tosomheden, men næsten vigtigere også ved at det er vigtigt at have tid for sig selv. Ikke fordi man ikke vil møde eller hygge med andre mennesker, men fordi det er mindst ligeså vigtig at have tid for sig selv til fordybelse og afslapning.

Der er flere fordele

40plus dating har også andre fordele. Når man har nået en vis alder og børnene kan passe sig selv, er det pludseligt blevet muligt at realisere sine drømme. De fleste i 40plus alderen har betalt huset ”næsten” ud, har et godt stabilt job og et rimeligt rådighedsbeløb. Det gør at det er muligt at tage på storbyferier, kroophold, wellnessophold osv. sammen når man dyrker 40plus dating. Selvom en gåtur rundt om søen, med en kop kaffe bagefter, sagtens kan være hyggeligt, slår det ikke en forlænget weekend på et lækkert slot omgivet af skønne omgivelser og forkælelse.

Tabuer er blevet brudt

Og tiderne hvor sex var et tabu er ved at være forbi. Og det har 40plus dating nydt godt af. For det er folk, der har nået den alder at de siger, hvad de godt kan lide, gerne vil have og hvis de ikke kan få det vil de hellere undvære. Så sex behøver ikke være ofte, men når det sker, så skal det være godt. Det kunne vores yngre generation måske lære godt af.

Så 40plus dating er kommet for at blive og ser kun ud til at stige i populariteten, da der dukker flere og flere sites op som målrettet går efter 40plus publikummet. Det er også en god idé da de fleste i denne aldersgruppe ikke gider de sædvanlige dating sider, da de for dem ofte kan forekomme overfladiske. De vil gerne have dybde men stadig friheden til at være sig selv.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *