Min aktive og seje mor

Min mor er den dejligste i verden – sådan er der nok mange, der siger – og heldigvis da – men min mor er noget særligt 🙂

Min mor har altid været der for mig. Hun har altid haft en vis telepatisk evne til altid at vide, hvordan jeg har det. Er jeg for eksempel trist og ked af det, kan hun mærke det og ringer og spørger, hvordan det går. Vi har altid været meget tæt, og det er jeg glad for. Hun er virkelig én af de personer, der bekymrer sig om alle, hun har nær – nogle gange bekymrer hun sig for meget, og det er hårdt ved hende.

 

Hun har et hjerte af guld og ønsker aldrig noget dårligt for nogen – virkelig et godt eksempel, som vi er mange der kan lære meget af.

For 10 år siden besluttede min mand og jeg at flytte til USA. Det var en stor beslutning i sig selv, men også en stor beslutning af forlade min familie og særligt min mor. Det er nu gået meget godt, da det heldigvis er muligt at finde billige flybilletter til USA på rejsepriser.dk.

Hun kommer ofte på besøg, og når hun er her, har vi 3 dejlige uger sammen. Det ville vi jo ikke have på samme måde i Danmark.

Jeg har aldrig været i New York, og det har min mor heller ikke. Jeg har derfor som en overraskelse sendt hende en flybillet til New York ( fundet billigt her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/usa/new-york/ ), så vi kan opleve det sammen. Hun flyver ind fra Danmark, og jeg møder hende der.

Det glæder vi os begge meget til. Den står helt sikkert på shopping, og så er der selvfølgelig et hav af attraktioner vi skal have set. Gode middage og drinks skal vi have masser af – så hygge i New York med verdens bedste mor – så bliver det ikke bedre

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *