Danskerne benytter i stigende grad Bed and Breakfast

Bed and Breakfast overnatninger er blevet populære som aldrig før hos Danskerne. Det har for mange familier gjort det muligt at holde en billigere ferie hjemme i Danmark og dertil set egne af Danmark, man aldrig har besøgt før.

Den danske sommer

Den danske sommer er smuk, når markerne står med korn og vilde blomster står frejdigt i grøftekanterne. Et væld af farver som danser med den danske sol, når den går ned i horisonten. Dertil fuglefløjt fra de grønne træer og de skønne strande som omkranser Danmark gør det til et yndet feriested. Også af turister.

Bed and Breakfast

Danmark har altid været forbundet med camping som ferieform, som stadig er utrolig populært. Dog har Bed and Breakfast vundet sit indpas blandt danskerne i stort set samme grad som camping. En kultur som er set i udlandet i mange år og som danskerne også har taget til sig.

Flere og flere udlejere dukker frem i lokalområderne til glæde for det danske folk. Det gør det nemt at ferierer bl.a. i egen bil og opleve flere steder i sin ferie.

Den danske kultur

Kulturen i Danmark spænder bredt, så der er er masser af mulige oplevelser alt afhængig af, hvor man befinder sig eller agter at opholde sig i landet. Dertil er det nemt at komme rundt transportmæssigt uden bil, så man kan sagtens gøre brug af sin cykel og herunder færger.

Med morgenmaden i hus

Det er praktisk for rejsende, at Bed and Breakfast er indeholdt morgenmad. Det gør, det nemmere at rejse med børn. Heraf kan man oftest planlægge frokosten på vej til næste sted.

Det er dog også muligt nogle steder, at kunne smøre madpakker til turene, da flere udlejere med et lille køleskab. Heraf lettere det i økonomien, hvis man gerne vil gøre det i en billigere ferie.

Hjemligt med Bed and Breakfast

Mange ferierende finder glæde i, at konceptet Bed and Breakfast har et touch af, at føle sig som hjemme. Udover morgenmad er konceptet dertil udbygget med egen have med grill. Dvs. at man også får mulighed for at kunne grille, som ligeledes hører den danske sommer til.

Dertil kan der være udendørs spil, man kan gøre brug af, som kan være med til at gøre aftenerne hyggeligere. Men der er også mange tilbud rundt omkring i Danmark, hvor eget køkken er indeholdt i konceptet. Denne ferieform gør, at det er nemt og bekvemt at ferierer i hele Danmark og heraf kommer man tættere på lokalområderne, hvilket gør ferien autentisk.

Bed and Breakfast med børn

Mange familier oplever ligeledes, at de ikke behøver at pakke bilen med alt muligt udstyr, da udstyr ligeledes tilbydes i konceptet.

Det gør, at det er mindre stressende og man hurtigere kan få pakket bilen og køre afsted. Mange udbydere af Bed and Breakfast har dertil selv haft børn, hvilket gør det mere afslappende, da børn jo oftest er nysgerrige og har brug for at brænde en masse energi i.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *