Tabte penge på krisen

Krisen har medført, at vi har tabt penge på vores hus, sommerhus og lejlighed i Spanien.  Vi har ikke kun tabt penge, vi har tabt mange penge! Set i bagklogskabens ulideligt klare lys kan jeg selvfølgelig godt se, at vi ikke skulle have lånt så mange penge. Det var især en gratis kviklån oversigt, som gjorde udslaget.

Problemet var jo bare, at vi alle troede, at vi kunne gå på vandet. Pengene væltede ind, og det ville jo ingen ende tage. Jeg havde hele 16 mand ansat i mit nu lukkede VVS firma, og ordrebogen var helt fyldt. Selv min revisor anbefalede os at købe ejendomme, da det jo var en ”sikker” investering, som kun ville stige i værdi. Og lån tog vi jo bare online – vi kendte ikke til Kviklaan-info hurtig lån dengang desværre.

Her sidder vi så nogle år senere, og vores ejendomme er kun det halve værd. Min kone og jeg er teknisk insolvente, og vi har set os nødsaget til at låne penge hurtigt online. Banken vil intet have med os at gøre, så vores eneste mulighed var at snuppe et online forbrugslån bare for at kunne få mad på bordet.

Næste skridt er sikkert, at vi sælger Ritas guldsmykker, som ellers er gået i arv gennem flere generationer. Rita er ikke vild med ideen, men hun ved også, at der er regninger, som skal betales. Det eneste positive denne krise har ført med sig er, at priserne på guld er steget gevaldigt.

Vi snakkede med en guldsmed, som mente, at det er et rigtig godt tidspunkt at sælge guld på. Jeg ved ikke hvor mange gram guld, der er og hvor mange karat guldet er på, men jeg tror, at det måske er 18 eller 24 karat.

En ting er sikker, og det er, at det er min skyld, at vi er havnet i denne situation, og jeg skal nok sørge for, at vi kommer ud af den igen. De næste par år bliver hårde med renter og afdrag, men jeg ved, at vi nok skal klare det.

Rita og jeg har været gift i 23 år, så vi har været igennem et par kriser efterhånden. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at vi nok skal klare denne krise også, selv om at den måske er værre end nogle af de andre.

Jeg brækkede en gang ryggen i en arbejdsulykke, hvor lægerne var bange for, at jeg ikke ville komme til at gå igen. Jeg var hunderæd, og det var Rita naturligvis også, og der gik faktisk 10 dage, inden jeg fik følelsen og bevægeligheden tilbage i benene. Det tog et helt års genoptræning at komme til at gå igen.

Havde det ikke været for Rita, så ved jeg ikke, om jeg havde klaret det. Rita er en fantastisk støtte for mig, og det er også derfor, at jeg for alt i verden, vil gøre det hele godt igen. Jeg vil atter kunne have mulighed for at invitere Rita til Hawaii, når vi har lyst til det. Eller smutte en tur til østen, hvor vi har været 4 gange før.

Det kræver altså bare, at vi får penge i kassen ved at få solgt lejligheden i Spanien samt sommerhuset, som vi alligevel ikke bruger. Sker det, så kan vi se lys for enden af tunnelen. Til alle interesserede så lånte vi vores penge online på en låneside ved navn Trygt.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *