Salget af elektroniske cigaretter stormer frem

Salget af elektroniske cigaretter stormer frem. I løbet af de sidste 3 år har den elektroniske cigaret fundet vej ind til danskernes hjerter, da mange kan se de mange fordele ved at vælge e-cigaretter frem for almindelige, da der både ses besparelser i pengepungen, men også sundhedsmæssige fordele. Men hvordan virker en elektronisk cigaret egentlig? Jo, den består af et batteri, hvorpå der bliver placeret et hoved, hvori væsken – eller smagen bliver tilsat. Batteriet og hovedet samarbejder og danner derefter damp, når der suges i hovedet. Der findes utallige forhandlere af dette tilbehør, og man kan desuden også finde startpakker til under et par hundrede kroner, så man er køreklar fra start, uden de store omkostninger, og det er derudover også billigt at holde en elektronisk cigaret ved lige, da opfyldningen ikke giver de største omkostninger heller.

Mange, der vælger elektroniske cigaretter, er typisk gamle rygere, som ikke længere ønsker at skulle betale i dyre domme for cigaretter, men alligevel ikke helt har lyst eller kan ligge nikotinen på hylden. En elektronisk cigaret koster nemlig ikke i nærheden af hvad almindelige cigaretter gør, for det eneste der skal sørges for, er at købe smag/væske og købe nyt hoved en gang i mellem, når det andet er slidt. Typisk en gang hver fjortende dag eller om måneden, alt efter forbrug. En ny smag koster mellem 25-50 kr. og det samme gælder hovedet, ja det lyder helt utroligt, men den er god nok. Det giver altså en stor besparelse, og hvorfor ikke spare hvor man kan, og stadig få samme effekt? Dette valg har mange danskere taget, netop fordi besparelsen er så stor og tydelig, at det allerede fra første damp kan svare sig at bruge en elektronisk cigaret frem for almindelige cigaretter.

En anden fordel ved e-cigaretten er, at man ikke længere har dårlig ånde eller får gule tænder og fingre. En e-cigaret giver altså ikke de samme gener, hvilket er endnu en grund til at salget af elektroniske cigaretter stormer frem i Danmark. Det er altså ikke blot pengepungen, der får glæde, men også dig selv om brug af elektroniske cigaretter er på lige fod med almindelige cigaretter. Man må stadig ikke benytte dem offentlige steder, hvor der er rygeforbud. Dette kan ikke undgås, da vi alle skal være her. Det er dog en mere behagelig duft en elektronisk cigaret sender ud, i forhold til almindelige cigaretter. Smagen, som giver dampen, kan nemlig være søde bærsmage eller smag af lakrids – forhandlerne har nemlig alt hvad hjertet begærer indenfor smage.

Salget indenfor elektroniske cigaretter er altså stormet frem i løbet af de sidste par år, grundet de mange fordele, der ses, ved brug af en sådan. Dette kan også ses fra Sundhedsstyrelsens side, da de har vurderet at der er 300.000 danskere, der i dag benytter elektroniske cigaretter. Flere og flere finder glæden ved elektroniske cigaretter, og udskifter røg med damp, og det er kun fremtiden der kan vise, hvordan tallet vil være i løbet af de næste par år. Tendenserne viser fortsat stigning, og dette viser og bekræfter de mange fordele ved elektroniske cigaretter, som der her er opstillet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *