Der er mere i livet end træning

Jeg er stor fortaler for motion, træning, sund kost og lignende. Men jeg er også klar over, at det til tider tager overhånd for nogle personer. Og det går i høj grad udover andre dele af deres liv.

Når man først er i gang med at træne og spise sundt, så er det let at blive ”grebet” af det og dermed glemme alt andet i ens liv. Og det er en kæmpe fejl. Livet er meget mere end bare træning, og det er vigtigt, at man holder fast i disse ting, selvom ens træning betyder meget for en.

Typisk er det venner og familie det går ud over, når folk bliver rigtig afhængige og dedikerede til deres træning – og det er noget de fleste fortryder på sigt. Det der sker, er at folk begynder at fokusere udelukkende på deres træning, og dermed glemmer de helt andre ting i deres liv.

I virkeligheden kan man sagtens træne seriøst samtidig med, at man har tid til venner og familie. Det handler bare om at prioritere og holde fast i de ting, der er vigtige for en. Og hertil er det naturligvis vigtigt at nævne, at rigtig mange som træner på højt niveau (og som endda stiller op i konkurrencer) sagtens kan finde tid til andre ting i deres liv – så det er på ingen måde umuligt.

Hvis du befinder dig i den situation, at du måske bruger lidt for meget tid og energi på din træning, så er der stor sandsynlig for, at du mangler struktur i din hverdag og træning. Det er nemlig svært at få alle ting til at passe sammen, hvis ens hverdag og træning ikke er struktureret.

Det findes der heldigvis løsninger på!

Først og fremmest skal du have en plan med din træning samt en struktur over dette. Så ved du, hvad du skal nå, samt hvad du har af tid til andre ting. Det lyder måske meget simpelt, men er for nogen en større udfordring, hvorfor det kan være en god ide med noget kompetent hjælp.

Her kan det være en god ide med personlig træning, da en personlig træner kan strukturere og planlægge din træning, så du lettere får tid til andre ting. Så behøver du ikke gå og tænke på din træning hele tiden – fordi du netop ved hvad og hvordan, tingene kommer til at foregå.

Det er blot en mulighed – så brug det hvis du føler, at det kan hjælpe dig. Men det vigtigste er blot, at du altid husker, at der findes andre ting i livet end din træning; og at du fortryder det, hvis du glemmer dem!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *